Kader

Als kaderlid heb je specifieke noden en verwachtingen. Het ACV Kadernetwerk biedt een aantal diensten aan.

ACV Kader is, zoals de naam al verklapt, het kadernetwerk van het ACV. De kaderwerking is gegroeid uit de LBC-NVK, maar richt zich sinds 2018 ook tot kaderleden, leidinggevenden en kenniswerkers die aangesloten zijn bij andere deelorganisaties van het ACV. Met ‘kaderpersoneel bedoelen we de groep werknemers die hoger opgeleid en/of leidinggevend zijn. In het Engels spreken we van Professional & Managerial Staff (PMS).

What is in it for me? Leden die zich melden als kaderlid via kader@acv-csc.be of via ons toetredingsformulier kunnen genieten van ons aanbod. Naast onze dienstverlening, word je ook uitgenodigd voor specifieke initiatieven waarbij je collega’s in vergelijkbare situaties leert kennen of meer informatie krijgt over thema’s die relevant zijn voor jouw werksituatie en jouw persoonlijke groei.

Ook de dienstverlening van ons Centrum voor Loopbaanontwikkeling staat voor jou open: je kan gebruik maken van onze individuele loopbaancoaching en het workshops rond bijvoorbeeld leiderschapsstijl, coachend leiderschap, preventie van burn-out enzovoort. Onze juridische dienstverleners, onze loonexperten en onze studiedienstmedewerkers helpen je graag verder met alle individuele vragen rond bijvoorbeeld loon, intellectuele rechten, juridische aansprakelijkheid en grensoverschrijdend werk. En in ons driemaandelijks Kadermagazine vind je diepgravende artikels over kaderkwesties. Een digitale nieuwsbrief houdt je op de hoogte van onze service op maat.

Ben je geïnteresseerd in recente thema’s of in het kadermagazine, volg dan deze link: ACV Kader

7 juni 2019 – Loopbanen van en voor de toekomst

1 februari 2015 – Veel bedrijven pakken Burn-out nog niet genoeg aan

17 november 2014 – Waarom een CAO verkiezen boven een protocol?

12 maart 2014 – Ik ben er even niet

1 maart 2013 – Kaderleden zijn ook werknemers

11 januari 2013 – De collega’s werken thuis

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.